Mijn Studio

Wist je dat......

Je ook een workshop-dag kan reserveren voor een besloten groep mensen, vrienden met een zelfde passie, je fotoclub of misschien gewoon voor de leuk, voor een vrijgezellenfeestje of zo. Stuur ons een mailtje voor de mogelijkheden.

Mijn Studio

Wil jij ook zulke plaatjes schieten?

Altijd al eens een ervaren model willen fotograferen in een studio die van alle gemakken is voorzien? Maar eigenlijk weet je niet hoe je zoiets aan moet pakken? Waar haal je bijvoorbeeld het model vandaan? Wat kost zo'n model wel niet? Alleen het huren van een goede studio kost je in de meeste gevallen al honderden Euro's.
Alle foto's die je in deze nieuwsbrief aantreft zijn geschoten in www.mijnstudio.nu als aanloop naar, en ter inspiratie voor de workshops die gegeven worden.

Mijn Studio
Binnenkort...

...zullen we eens een workshop gaan wijden aan Fashion en beauty, een specialisatie met wat ingewikkelder lichtopstellingen, de juiste styling en natuurlijk weer een gaaf model, we zullen voor deze workshop een model selecteren die geheel voldoet aan de eisen voor de perfecte Fashion opname, de styling ook zodanig kiezen en natuurlijk proberen we nog andere disciplines mee te pakken als de tijd het toelaat.


Reacties van tevreden "workshoppers"

"Wat was dit gaaf! Veel geleerd en lol gemaakt."
Dennis

"Geweldige workshop, veel gezien en meer geleerd, Top! voor herhaling vatbaar"
Sil

"Bedankt voor deze leuke, gezellige maar vooral ook leerzame dag"
Ashwin

"Een hele leuke en informatieve dag in een informele setting, zeker voor herhaling vatbaar"
Dirk-Jan

"Super dag, morgen ben ik weer ;-) "
Aniel

"Bedankt voor alles, vooral voor de
eye-openers"
Chong

"Altijd fun om bij jullie
te zijn"
Dieds

High key en Low Key
wederom een eendaagse workshop
Door Marc Vreenegoor

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 maart organiseren wij weer een workshop studiofotografie met als thema "High key en Low key" in onze studio in Ter Aar, midden in het Groene hart van Nederland.
De omschrijving zegt het eigenlijk al, we hebben speciaal voor deze workshop een hoog-blond model uitgenodigd om deze workshop te begeleiden op de rondwand en ook zullen we uiteraard proberen in te gaan op alle mogelijke andere aspecten van de studiofotografie.
Mijn Studio

mijn studio mijn studio

mijn studio mijn studio
Fantastische moderne studio
In een fantastische studio in Ter Aar en onder de gepassioneerde begeleiding van fotograaf Marc Vreenegoor kun je nu tijdens een enerverende workshop leren hoe het werkt met de lichtopstelling en hoe je communiceert met het model. Op zeker dat je naar huis gaat met een paar prachtige platen. Daarnaast met een stukje kennis betreffende het licht, de poses en compositie.

Flitslicht en continu licht
Er wordt uiteraard gewerkt in een ruime studioruimte, waar u zowel met flitslicht als met continu licht zult worden onderricht in professionele portret- en glamourfotografie. Doel van deze workshop is dat u met licht leert werken, poses leert uitleggen en het juiste kader en standpunt leert te kiezen. Want bij deze tak van sport zijn bovengenoemde aspecten belangrijk voor het slagen van een plaat.

Communicatie met het model
De communicatie tussen model en fotograaf is ook een essentieel onderdeel van de workshop. Want om tot het beste resultaat te komen, dient deze communicatie vlot te verlopen. Een klik tussen fotograaf en model, zo heeft de ervaring ons inmiddels geleerd, is al het halve werk. Een stukje rust en vertrouwen van de fotograaf naar het model, een relaxte werksfeer en af en toe een adempauze in acht nemen, zijn zaken die helpen om tot een betere sessie te komen.

Eén op één met het model
Deelnemers aan de workshop krijgen voldoende tijd en gelegenheid om één op één met het model te werken. En wanneer je dit wenst uiteraard ook onder begeleiding van één van de twee workshopgevers. Ons motto luidt: leren door te doen! Er zullen een maximaal aantal van 10 workshop-gasten zijn per workshop-dag, bij inschrijving van elke zevende workshop-gast zullen wij een tweede model gaan inzetten om zodoende voldoende hands-on ervaring op te kunnen doen.

Locatie
Harsweg 18, 2461 EZ Ter Aar.
(Wanneer u niet in de gelegenheid bent met de auto te komen, maar afhankelijk bent van openbaar vervoer, dan zorgen wij voor vervoer vanaf NS station Alphen a/d Rijn naar de studio in Ter Aar.)
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kosten
De kosten voor deelname zijn 175 euro per persoon.
Dit is inclusief de studiohuur, kosten voor het model, de visagie, lunch, koffie, thee, fris en koek.

Inschrijven
U kunt zich nu inschrijven voor deze workshops door een mailtje te sturen aan:
Ja, ik wil me graag inschrijven voor de workshop studiofotografie.
Workshops

Upcoming events;

FASHION EN BEAUTY
vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 April 2012